Anticelulit program ručni i aparativni

Skype

Prijava za newsletterIspod same kože, na četiri do šest milimetara dubine, inkapsuliran , nalazi se najveći neprijatelj svake žene – CELULIT. Pre svake borbe, treba dobro upoznati neprijatelja, proceniti snagu i slabe tačke, i tek onda započeti okršaj. Profesionalni tim našeg salona će vam pomoći u tome.
Uzroci nastanka celulita su različiti , pored loših navika, nebalansirane ishrane, nedovoljne fizičke aktivnosti, stresa, jedan od glavnih uzroka nastanka celulita je ženski polni hormon estrogen.
Ukoliko je hormonalni status u disbalansu, vezuje vodu za tkiva i dovodi do niza promena. Pre nego sto krenete na masažu, potrebno je promeniti navike i uspostaviti pravilan režim ishrane, fizički se aktivirati.
Pre masaže potrebno je odraditi piling kojim se površinski sloj kože oslobađa, što omogućava bolje prodiranje preparata.
Preporučujemo i specijalne maske od morskih algi koje podstiču cirkulaciju, opuštaju mišiće i zagrevaju tkivo.
Preporuka je i tretman sa zelenom kafom koji koristimo, jer zelena kafa uspešno deluje na smanjenje masnih ćelija i ubrzano razgradjuje celulit.
Sva pakovanja i pilinzi praćeni su masažom kojom se maksimalno postiže razmena materija na ćelijskom nivou i eliminiše celulit.
Masaža stimuliše cirkulaciju i protok limfe, deluje na tonus kože, mišiće…

U našem Estetskom Centru CBS najbolje rezultate postižemo sledećom kombinacijom tretmana:
– Piling
– Pakovanje (alge, zelena kafa, „cold“ pakovanje)
– Ručna anticelulit masaža
– Ručna limfna masaža
– Aparativna masaža
– Kavitacija
i to tako da se broj tretmana, kombinacija i dinamika odredjuju prema svakom klijentu individualno.

Anticelulit masaža
Anticelulit masaža

Za više informacija o anticelulit tretmanima

U Estetskom Centru CBS nudimo Vam: