Tretmani za negu lica

Skype

Prijava za newsletterTretmani za negu lica osmišljeni su kao kompletna nega u estetskim centrima i salonima lepote. U tretmanima se koriste različiti preparati (kreme, maske, serumi, pilinzi,…), različiti aparati (sa galvanskim strujama, visokom frekvencijom, ultrazvukom, vakuumom,…), različite procedure koje su osmišljene kao pravi sled radnji za najbolje delovanje i preparata i aparata i naravno iskustvo, znanje i vešte ruke kozmetičara.

Zašto je potreban kozmetički tretman?
Bez obzira na adekvatnu kućnu negu koju sprovodite, periodično je potrebno posećivati i stručna lica iz ove oblasti da biste dobili prave i pravovremene savete i adekvatne postupke, tretmane koji će uticati na poboljšanje stanja vaše kože i prevenciju starenja.
Kao prvi korak uvek se preporučuje čišćenje – uklanjanje sloja odumrlih ćelija i dubinsko čišćenje pora, čime se pomaže prevencija akni i koža se čini svežijom i sjajnom. Neophodan deo tretmana je i balansiranje – stvaranje ravnoteže izmedju različitih područja lica, kako bi se poboljšalo zdravlje kože i time popravio i izgled. Specijalni tretmani koriste se za hidratizaciju, zatezanje, posvetljivanje, zagladjivanje, dopremanje vitamina ili kiseonika…

Za više informacija o tretmanima za negu lica

U Estetskom Centru CBS nudimo Vam: