Partneri

 • Pevonia Botanica

  Ljudska koža je odličan pokazatelj stanja u telu i upravo ozbiljnim pristupom u uspostavljanju prirodne ravnoteže možemo najviše da učinimo za sebe i svoje zdravlje.
  PEVONIA BOTANICA je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svetu i jedna od najcenjenijih linija kozmetike za upotrebu kod kuće. Ovaj poznati brend nudi izvanredno širok izbor, 150 različitih, prirodom nadahnutih proizvoda i preko 100 vrsta tretmana, koji svaki na svoj način rešavaju sve poznate probleme sa kožom. Tajna uspeha linije temelji se na doslednoj kombinaciji najsavremenijih otkrića nauke i najplemenitijih prirodnih supstanci.
  Prirodni sastojci su krhki, ranjivi i izuzetno osetljivi na svakakve uticaje. Upravo zato, PEVONIA BOTANICA predano istrajava na kontinuiranom razvoju uvek novih tehnoloških pristupa koji osiguravaju najveći sadržaj primarnih prirodnih materija u konačnom proizvodu. Samo tako će se u proizvodu sačuvati prirodna svežina, a time i puno delovanje prirodnih sastojaka u tretmanu.
  Proizvode PEVONIA BOTANICA odlikuje odsutnost alkohola, mineralnih ulja, veštačkih boja i mirisa, kao i prisustva prirodnih materija i eteričnih ulja.

 • Babor

  1955., Dr. Majkl Babor postavio je temelj jedinstvenom uspehu kompanije kada je aplicirao patent za hidrofilni uljani čistač kože, HY-ÖL®. Čak i danas, ovaj proizvod nema konkurenciju na kozmetičkom tržištu.
  BABOR je od tada razvijao inovativnu kozmetiku sa prirodnim sastojcima u sopstvenom sektoru za istraživanja i uz pomoć renomiranih univerziteta. Kompanija se i dalje drži najviših naučnih standarda prilikom stvaranja najkvalitetnijih i najefikasnijih proizvoda.
  Preko 50 godina, BABOR je vodio detaljna istraživanja na ljudskoj koži kako bi razvio holistički koncept nege kože u dosluhu sa prirodom. Babor proizvodi pružaju pojačan osećaj dobrobiti i pomažu u isticanju sopstvene prirodne lepote.
  U Baboru veruju u kombinaciju najboljeg iz prirode sa poslednjim pronalascima iz naučnog sveta. Iz ovog razloga, BABOR proizvodi primarno sadrže prirodne, biljne sastojke. Oni su razvijeni na bazi unutrašnjeg istraživanja i strogih poštovanja pravila zaštite vrsta.
  Izuzetna čistoća i kvalitet naših sastojaka pokazuje se kroz odlične rezultate i visoku kompatibilnost naših proizvoda. Ovo se iznova potvrđuje redovnim nezavisnim dermatološkim i kliničkim testovima kao i izjavama bezbroj vernih BABOR korisnika širom sveta.

 • Murad

  Dr Murad, kao dermatolog i farmaceut, je profesor dermatologije na uglednom američkom univerzitetu Geffen School of Medicine, UCLA. Kroz njegovo istraživanje i kliničke studije, promenio je svetsko saznanje o nezi kože. Njegov “Princip vode” je sada u svetu prepoznat kao najsveobuhvatniji pristup razumevanju zdravlja i starenja kože.
  Filozofija dr Murad:
  “Lečeći Vašu kožu i pomažuci joj da postane zdrava i vitalna, kolikogod je to moguće, istovremeno pomažem i zdravlju Vašeg celog tela. To je ono što zovem ”sveukupno zdravlje” - sveukupan pristup koži spolja i unutra. To je ono što moju kozmetiku čini posebnom. Naši proizvodi su zasnovani na naučnoj osnovi. Kozmetika je nastala po klinički dokazanim rezultatima. A dokaz moje filozofije biće u koži koju vidite i osećate svaki dan.”
  Murad je dermatološki brend, koji je započeo sa receptima dr Murad-a, u cilju da pomogne pacijentima u lečenju svoje kože. I nakon 20 godina Murad proizvodi sadrže klinički ispitane sastojke, u vlastitim, naprednim receptima, koji su više puta nagrađeni, uklučujući i priznanje u 18 dermatoloških patenata. Izvanredne formule za transformaciju kože su priznate i od strane visoko priželjkivanog, prestižnog Good Housekeeping Seal.
  Recept Murad kozmetike sastoji se od tri sastojka: antioksidansi, ovlaživači i protivupalni sastojci. I to je jedinstven recept za zdravu i negovanu kožu.

 • Thalgo

  More je nepregledni izvor života koji sadrži 500.000 vodenih vrsta i 25.000 algi od kojih se danas koristi manje od 30 vrsta. Preteča naučnog istraživanja mora, Thalgo laboratorija je stekla jedinstvenu stručnost u iskorišćavanju efikasnosti aktivnih sastojaka iz mora.

 • AROMA HERBAL

  Slovenački brend prirodne kozmetike AROMA HERBAL je na osnovu aromaterapije postao partner i snabdevač u mnogim banjama, wellness centrima i uopšteno u SPA turizmu. Ono što nas izdvaja je viši standard koji smo postavili u oblastima svog rada. Za svoje proizvode biramo samo najbolje prirodne sastojke i kupcima pored kvalitetnih proizvoda nudimo odličnu profesionalnu podršku i savete.
  U našim laboratorijama koristimo sirovine prirodnog porekla, za koje znamo odakle dolaze i trudimo se da očuvamo njihov originalni kvalitet.
  Svoje proizvode izradjujemo sa velikom strašću i naš moto je „Strast za autentičnim“.

 • OPI

  Kao svetski lider u industriji profesionalne nege noktiju, OPI je posvećen stvaranju kvalitetnih proizvoda za pružanje najkvalitetnije usluge, sa posebnim osvrtom na bezbednost i inovacije u ovoj industriji. Poznati po svojim izuzetnim formulama, modernih boja i jedinstvenih naziva, OPI puno-pigmentni lakovi su veoma bogate teksture i veoma dugotrajni – čime pružaju luksuz svojim potrošačima.
  Trenutno, OPI je dostupan u više od 100 zemalja sveta i nudi celokupnu liniju profesionalnih proizvoda, uključujući tretmane za negu noktiju, proizvode za završnu obradu, losione, manikir i pedikir proizvode, alat za rad i akril. OPI stavlja akcenat na društvenu odgovornost, zalaže se za prikupljanje sredstava i stvaranje svesti o dobrotvornom radu.

 • Depileve

  Depilève potiče iz Španije i danas je jedan od najvećih proizvodjača voska za depilaciju u svetu. U stvari Depilève vosak ja danas dostupan u 87 zemalja širom sveta. Depilève je veoma ponosan na svoju sposobnost da osluškuje mišljenje I potrebe svojih klijenata, što je i dovelo do razvoja veoma naprednih tretmana u oblasti depilacije.
  Depilève nudi proizvode za sve tipove depilacija, kao što su: tradicionalna depilacija, depilacija trakama, depilacija roll-on-om i depilacija intimne zone, u kojoj je firma Depilève jedan od pionira u razvoju. Depilève može ponuditi tretman depilacije za bilo koju zonu na telu i za bilo koji tip kože.

 • alessandro INTERNATIONAL

  Od 1989, alessandro International kao jedan od vodećih brendova u ovoj oblasti je poznat po visokom kvalitetu svojih zahteva i inovativne snage. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva kompanija može da se osvrne na visok stepen stručnosti koja se ogleda svakodnevno u novim proizvodima, idejama i metodi primene. Alessandro je ponosan na mnogo ekskluzivnih patenata koje donosi "prvi na svetu", kojima potvrđuje vodeću ulogu kompanije u dizajnu noktiju ponovo i ponovo. Alessandro International na svom raspolaganju ima mnoge sveobuhvatne proizvode. Velikom paletom proizvoda pokriva sve aspekte modernog dizajna noktiju i ispunjava najviše standarde kvaliteta. Sada možete da otkrijete svet lepote Alessandra i da dozvolite sebi da vas zavede i bude vaša inspiracija!
  Nokti su toliko nezaobilazna kategorija da su postali deo životnog trenda, negovane ruke i nokti danas više nisu ukras već stalna potreba i stil savremene žene.
  Nove tehnike nadogradnje ili geliranja noktiju omogućuju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo negovanih ruku. Nadogradnjom noktiju rešavaju se problemi: lomljivih noktiju, griženja noktiju, noktiju koji se listaju...
  Nokti su moda - baš kao cipele i torbice.
  Alessandro GmbH nemačka je kompanija, koja se pozicionirala u svetu kao vrhunska profesionalna kuća u nezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za negu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za nadogradnju noktiju.
  A, želite li da vaše ruke zasijaju posebnim sjajem, predlažemo vam nadogradnju noktiju Alessandro gelovima.
  Alessandro – od profesionalaca za profesionalce