Aparativni anticelulit

Skype

Prijava za newsletterDEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA

Aparat DEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA je specijalno dizajniran za profesionalnu primenu u centrima i klinikama za lepotu i estetsku medicinu.
Aparat predstavlja spoj inovativnog dizajna i velikog broja funkcionalnih mogućnosti. Deep Oscillation poseduje širok meni sa već programiranim tretmanima za lečenje različitih indikacija.
Aparat DEEP OSCILLATION® je opremljen specijalnim ručnim aplikatorima. Različite veličine aplikatora omogućuju terapiju kako na manjoj tako i na većoj površini.
Terapija aparatom DEEP OSCILLATION® je unikatan i patentiran metod. Elektrostatički impulsi stvarajući prijatnu, biološki efektivnu oscilaciju na tretiranom tkivu, koristeći elektrostatičko privlačenje i otpuštanje. U poredjenju sa drugim oblicima fizioterapije, DEEP OSCILLATION® ima blag i dubok efekat u svim slojevima tkiva (koži, vezivnom tkivu, potkožnom masnom tkivu, mišićima, krvnim i limfnim sudovima).

DEEP OSCILLATION

CELULIT

DEEP OSCILLATION® deluje na sve patološke uzroke celulita. Uz pomoć aparata DEEP OSCILLATION® poboljšava se mikrocirkulacija, otoci se uklanjaju, upale nestaju, a osetljivost na hormone estrogena se blokira.
Predlažemo ga kao dopunu ručnim masažama, za postizanje najboljih rezultata.

DEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA


PRE I POSLE OPERATIVNA TERAPIJA

S obzirom da aparat DEEP OSCILLATION® izaziva detoksikaciju, limfo – drenažu, sprečava upale i otoke, on odlično priprema tkivo za liposukciju. Takođe, omogućava dugoročan efekat posle liposukcije i odlaže ponovno stvaranje masnih naslaga.

DEEP OSCILLATION

Za više informacija o tretmanima DEEP OSCILLATION aparatom