Aparativni antiage

Skype

Prijava za newsletterDEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA

Aparat DEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA je specijalno dizajniran za profesionalnu primenu u centrima i klinikama za lepotu i estetsku medicinu.
Aparat predstavlja spoj inovativnog dizajna i velikog broja funkcionalnih mogućnosti. Deep Oscillation poseduje širok meni sa već programiranim tretmanima za lečenje različitih indikacija.
Aparat DEEP OSCILLATION® je opremljen specijalnim ručnim aplikatorima. Različite veličine aplikatora omogućuju terapiju kako na manjoj tako i na većoj površini.
Terapija aparatom DEEP OSCILLATION® je unikatan i patentiran metod. Elektrostatički impulsi stvarajući prijatnu, biološki efektivnu oscilaciju na tretiranom tkivu, koristeći elektrostatičko privlačenje i otpuštanje. U poredjenju sa drugim oblicima fizioterapije, DEEP OSCILLATION® ima blag i dubok efekat u svim slojevima tkiva (koži, vezivnom tkivu, potkožnom masnom tkivu, mišićima, krvnim i limfnim sudovima).

DEEP OSCILLATION

TRETMAN PROTIV STARENJA LICA, VRATA I DEKOLTEA

Mišićna stimulacija/relaksacija izazvana dubokom oscilacijom uz pomoć aparata DEEP OSCILLATION® “trenira” mišiće lica i vraća im tonus. Stimulacijom proizvodnje kolagena i ćelijskom regeneraci¬jom, koža dobija svež, mladalački izgled. Nestaju otoci i upale. Dobija se nežna i elastična koža bez bora.

DEEP OSCILLATION® Evident ESTETIKA

REHABILITACIJA POSLE PLASTIČNE OPERACIJE I LASERSKOG PILINGA

Upala, crvenilo i otoci se mogu ukloniti mnogo brže uz pomoć aparata DEEP OSCILLATION®. Zahvaljujući mogućnosti primene praktično odmah posle operacije, proces zarastanja se ubrzava, ožiljci su mnogo diskretniji, a lokalne upale i bolovi se značajno smanjuju.

DEEP OSCILLATION

Za više informacija o tretmanima DEEP OSCILLATION aparatom