Klasičan higijenski tretman

Skype

Prijava za newsletterHigijenski tretman lica je deo lične higijene lica.
Ovim tretmanom koža se oslobađa nakupljenih nečistoća, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promena. Pravilan izbor preparata i odredjenog protokola vrše iskusni kozmetičari u našem Centru. Zadatak kozmetičara je takodje da Vam nakon uradjenog osnovnog higijenskog tretmana predloži i potrebne tretmane nege i produženu kućnu negu, kako bi se proces negovanja kože lica u potpunosti zaokružio. Kozmetičari iz našeg tima brinu o tome da Vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže.
Dva tretmana godišnje su minimum koji, uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože, morate priuštiti svom licu ukoliko želite da održite njegov zdrav izgled. U slučaju masne, nečiste ili problematične kože tretmani se moraju raditi i mnogo češće, jer takav tip kože to zahteva.
Klasičan higijenski tretman podrazumeva, osim skidanja šminke i “pranja” lica, obavezan mehanički ili hemijski piling, grejanje kože lica i mehaničko čišćenje (komedoekspresija), destominutnu masažu sa limfnom drenažom lica, vrata i dekoltea, dezinfekciju i na kraju stavljanje maske i kreme koje odgovaraju tipu Vaše kože.
U Estetskom centru CBS za tretman čišćenja se koriste preparati Pevonia Botanica, Babor i Murad.
Uz svaki higijenski tretman lica u Estetskom centru CBS dobijate na poklon korekciju obrva.

Za više informacija o klasičnim tretmanima lica