Kupke

Skype

Prijava za newsletterKUPKE U HIDROMASAŽNOJ KADI

Hidromasaža u hidromasažnim kadama (popularno nazvanim jacuzzi) ili hidromasažnim bazenima je deo neophodnog rituala u wellness centrima, banjama i opremljenim estetskim centrima. Ova neophodnost potiče iz činjenice da samo zaokružen koncept nege i uživanja pozitivno utiču i na zdravlje i na lepotu.
Temperatura vode u hidromasažnim kadama kreće se oko 30 stepeni. Koristi se za opuštanje mišića, protiv ukočenosti i za relaksaciju. Pozitivno utiče na oslobadjanje od stresa. Predviđen boravak u jaccuzi kadama nije definisan i zavisi od subjektivnih potreba.
U našem Estetskom centru kupke u hidromasažnoj kadi mogu predstavljati i individualno opuštanje i negu kože tela i mogu biti deo nekog manjeg ili većeg rituala za negu tela. Naša hidromasažna kada je individualna, tj. može je koristiti samo jedna osoba i uz divne kupke koje možete izabrati, kada pruža uživanje u muzici i u efektu parnog kupatila. Pravi efekat hidromasaže pokazuje se uz kombinaciju sa masažom ili pakovanjem kože tela.

HIDROMASAŽA U KLEOPATRINOJ KUPKI

U izvanrednom ritualu za negu tela Indoceane postoji deo opuštanja u hidromasaži i upravo je to uživanje u aromama Egipta. Mlečno sedefasta Kleopatrina kupka je izvor relaksacije, nakon koje koža ostaje baršunasta i sjajna.

POLYNESIA KUPKA

Poklonite sebi osećaj uranjanja u kupku inspirisanu kristalno plavim vodama laguna Polynesie. Ova kristalno plava kupka učiniće vašu kožu mekom i nahranjenom.

Za više informacija o kupkama