Luxuzne masaže i paketi

Skype

Prijava za newsletter„RITUAL 7 SVETOVA“

Ritual 7 svetova je novi selfness concept i naziva se još i „Budjenje 7 svetova“

Tretman se radi sa 7 aromaterapeutskih sveća za masažu, a za svaku čakru i deo tela, kreirana je posebna sveća kompatibilna sa energetskim segmentom. Izuzetan tretman za harmonizaciju fizčkog-mentalnog i duhovnog bića i nezaboravno putovanje do središta svoga bića.

Baza svake sveće je čist  palmin vosak i ulje, ši buter i E vitamin. A onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli . Kompozicija dobija svoju dimenziju uz posebne vežbe disanja, afirmacije, suptilno kreiranu masažu.

Nega tela

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM

Kombinacija manuelne masaže i toplog vulkanskog kamenja preneće Vas u svet  potpunog mira i opuštanja.

Ritual u kojem se sjedinjuju energija zemlje i moć eteričnih ulja .

Energija kamena i njegova toplota doprinose da se telo vrati u stanje psihofizičke ravnoteže i opusti. Koža je bolje ishranjena, cirkulacija se ubrzava za šest do osam puta, mišići se opuštaju, stres nestaje.

Masaža toplim vulkanskim kamenjem se preporučuje u slučajevima napetosti, bolnih stanja, reumatskih problema, nesanice, depresije, razdražljivosti ili PMS-a.

MASAŽA BAMBUSOM

Kineski, indonežanski i japanski rituali i mitovi obiluju pričama o bambusu kao simbolu životne energije, prosperiteta, seksualnosti i plodnosti.

U Kini, snopovi bambusa i dalje simbolizuju večnu mladost, snagu, prosperitet i mir.

Ono što se danas mnogima čini novom tehnikom, masaža bambusom, svoje korene ustvari vuče iz nekih drevnih vremena kada je, čini se, bila mnogo više od terapeutske procedure.

Bambus kao materijal ima izuzetnu čvrstinu i snagu, a sa druge stane izuzetnu gipkost i lakoću. Ono što bambus čini upravo takvim je struktura njegovog spoljnog omotača koja je kao kristalna mreža silikonske strukture.

Maseri veruju da zbog sličnosti u strukturi koja postoji između vezivnog tkiva naših mišića i strukture opne bambusa, dolazi upravo do svih ugodnosti ove masaže.

Masaža

LUX MASAŽA LAVA ŠKOLJKAMA

Masaža lava školjkama je najnoviji tretman u našem Centru. Pripada grupi holističkih masaža jer deluje sveobuhvatno (i na telo, i na um).
Školjke su zagrejane specijalnom mešavinom (alge, minerali i morska voda) koja održava toplotu 60-120 min.
Tigraste školjke potiču sa Filipina. Lokalno stanovništvo ih od davnina koristi u ishrani. Tek nedavno je pored njihovog mesa počeo da se koristi i oklop tj. ljuštura. Ona se polira i peskira čime se ističe prirodna lepota školjki i njihove šare.
Tretman ima izuzetan opuštajući i detoksifikacioni efekat.
Oslobađa se višak zadržane vode u telu, podstiče cirkulacija i razmena materija na ćelijskom nivou.
Tigraste školjke imaju izuzetan efekat i na kožu jer u toku masaže oslobađaju minerale što poboljšava izgled kože.
Toplota omogućava da preparat koji se koristi u masaži (shea butter sa bergamontom) bolje hidrira kožu.
Priuštite sebi nezaboravan doživljaj, probajte savršenu kombinaciju toplih školjki i shea butter-a.
Istaknite svoju prirodnu lepotu. Negovana koža je uvek u trendu.

Masaža školjkama
Masaža školjkama

MASAŽA MALINAMA

Tradicionalna medicina preporučuje da se jedu maline, jer uspešno skidaju povišenu temperaturu, podstiču znojenje, čiste žuč, pospešuju izbacivanje peska iz bubrega, normalizuju krvnu sliku…
Nakon proučavanja lekovitih svojstava maline, nastala je ideja o njenoj primeni u masaži.
Malina je bogata vitaminom C i elagenskom kiselinom koja obezbeđuje hemijski i mehanički piling i služi kao sredstvo za izbeljivanje kože.
Plod ove voćke je posebno delotvoran za masniju kožu, a sa dodatkom odgovarajućeg biljnog ulja i za suvu, osetljivu i zrelu kožu. Tokom masaže semenke malina mehanički otklanjaju izumrle ćelije tako da pored božanstveno glatke i hidrirane kože, ostaje miris malina.
Uživanje je potpuno, ali to treba da osetite.

Masaža malinama

Za više informacija o luksuznim masažama