Luxuzni tretmani lica

Skype

Prijava za newsletterVratite svom licu sjaj i mladalački izgled. Odložite pojavu prvih znakova starenja kože:bore, opuštenost, proširene pore, hiperpigmentacije, gubitak sjaja.

OXY-VITAL TRETMAN

Maska bogata ključnim polisaharidima i alojom, posebno je osmišljena za potrebe vrlo osjetljive kože. Zbog veoma blagotvornog dejstva preporučljiva je i pre estetskih operacija i posle njih. Koža je iznova blistava i sjajna.
Aloe Vera je daleko najbolja prirodna“ Energetska bomba“ za traumatizovanu kožu.
Bogata esencijalnim polisaharidima: koji su u funkciji dirigenta bioloških aktivnosti različitih molekula bogate aminokiselinama tzv. lekovitim flasterima. Minerali: gvožđe, kalcijum, kalijum, mangan. Prepuna anti-oksidantima: vitaminom C i E. Aloe Vera smanjuje širenje krvnih sudova, ublažava bol, upalne procese i stimuliše fibroplaste na proizvodnju kolagena i elastina. Oksigenizacijom istinski se aktiviraju ćelije za bolju upotrebu kiseonika.
Ova maska ima smirujuće dejstvo i uklanja crvenilo. Odličan tretman za bilo koju osjetljivu, super osjetljivu, kuperoznu i kožu sa rosaceom.
Oxy-Vital tretman preporučujemo kao tretman nakon upotrebe lasera, mikrodermoabrazije, hemijskih pilinga, ili bilo koje procedure koja traumatizuje kožu.

Nega lica

RS2 TRETMAN

tretman koji se uspešno “bori” sa rozaceom
Koža Vam je osetljiva, crvena i sami možete uočiti proširene kapilare?!
Idealan tretman za Vas je RS2 tretman.
Pevonia Botanica je pronašla radikalno rešenje za vrlo osetljivu kožu sa proširenim ili izraženim kapilarima i poremećajem mikrocirkulacije tzv.ROSACEA. Tretman je bogat aktivnim supstancama: fito-estrogenom, aminokiselinama i polisaharidima i vitaminima A, B i C
Morska trava, koju sadrže preparati za profesionalnu i kućnu negu, bogata je elementima kao što su: kalcijum, magnezijum, cink, selen i bakar.
Nakon dugog i detaljnog istraživanja i testiranja, ovaj tretman dokazano pruža izuzetne rezultate klijentu koji se teško rešava ovog problema. Zahvaljujući aktivnim supstancama, ovaj tretman deluje umirujuće i koža je nakon tretmana bez crvenila i ponovo zdravog izgleda.

Za više informacija o luksuznim tretmanima lica