Manikir

Skype

Prijava za newsletterManikir podrazumeva negu kože ruku, nokatne ploče i zanoktica. Dame mogu izabrati nanošenje nijanse laka po izboru: OPI lakovima, gel lakovima, strip lakovima ili klasičnim gelom.
Klasičan manikir možete dopuniti parafinskim pakovanjem koje savršeno hrani kožu ruku, ili spa luxuzni manikir uz masažu šaka, piling i tretiranje ruku specijalnim preparatima stvorenim za uživanje.

Manikir

GEL LAK

Trajni manikir sa gel lakom odličan je jer se suši za 60 sekundi u Led lampi, i ne morate brinuti da li ćete nešto pokvariti kada izađete iz salona. Na noktima traje dve, tri nedelje sa izrazitim sjajem do poslednjeg dana. Pogodan je za krte nokte i nokte koji se listaju jer stvara zaštitni jak sloj na noktima.

Manikir

STRIP LAK

Strip lak je revolucionarni proizvod, za sve koji žele dugotrajno nalakirane nokte do 10 dana, suši se u led lampi za 60 sekundi, ne krza se i ima visok sjaj.Kada poželite da ga skinete nisu potrebne nikakve tečnosti ili turpijanje, već se jednostavno oljušti ostavljajući neostećen prirodni nokat.

Manikir

TRAJNI GEL

Trajni gel omogućava da tehnikom izlivanja nadogradite svoje prirodne nokte, ili ojačate svoje prirodne nokte koji će izgledati uredno i negovano nedeljama.Moguće je kombinovati ga sa običnim  lakom ili  gel lakom. Pogodan je za osobe kojima se nokti listaju ili pucaju. Takođe i za one koje žele dugo da zadrže negovan izgled ili puste nokte da izrastu.

Manikir

Za više informacija