Nadogradnja svilenih trepavica

Skype

Prijava za newsletterSvilene trepavice su nadogradnja prirodnih trepavica, metodom dlaka na dlaku, tako što se pojedinačna veštačka dlačica specijalnim lepkom spaja sa svakom pojedinačnom prirodnom dlačicom. Lepak koji se koristi je visokog kvaliteta i vodootporan, tako da se sa vašim novim trepavicama možete slobodno kupati i plivati. Svilene trepavice učiniće vaše trepavice dužim, gušćim i lepšim, a pogled zavodljivim. Gold lashes trepavice ne oštećuju vaše i prirodne trepavice slobodno rastu. Svilene trepavice su blago uvijene i u različitim dužinama, tako da daju jako lep izgled oku i što je najbitnije izgledaće potpuno prirodno. Nema potrebe ni da se privikavate na njih, jer su toliko lagane da nećete ni osećati da ih nosite. Kada prirodna trepavica izraste potpuno, otpada i zamenjuje je nova, mlada dlačica. Ovaj proces traje konstantno, trepavice se regenerišu, i zbog toga je potrebno raditi korekciju i dopunu trepavica na 3-6 nedelja radi održavanja trepavica gustim.
Tretman nadogradnje svilenih trepavica je potpuno bezbolan i prijatan, traje do dva sata, u zavisnosti koliko se trepavica aplicira. Za vreme tretmana klijent udobno leži na krevetu zatvorenih očiju. Korekcija iziskuje manje vremena od samog tretmana i vremenski varira od broja dlačica koje je potrebno nadomestiti.
Održavanje vaših novih trepavica je jednostavno. Možete se šminkati, ali prilikom skidanja šminke ne koristiti u očnoj zoni bilo kakav preparat na bazi ulja za skidanje šminke. Možete se umiti sapunom i vodom, ili koristiti preparat na bazi vode. Maskara vam najverovatnije neće biti potrebna. Ukoliko želite da dodatno naglasite trepavice koristite maskaru na bazi vode (možete je nabaviti kod nas). Izbegavajte trljanje očiju jer sam taj postupak ubrzava regeneraciju vaših prirodnih trepavica, a tako i otpadanje veštačkih.
Svilene trepavice možete nositi doživotno redovnom korekcijom, ali ukoliko rešite da ih skinete možete to učiniti tako što ćete vaše prirodne trepavice jednostavno pustiti da se regenerišu same od sebe, ili ćemo vam mi to učiniti kod nas u salonu specijalnim gelom koji razdvaja vašu prirodnu trepavicu od veštačke, odnosno razgrađuje postojeći lepak.

Nadogradnja svilenih trepavica

Za više informacija o nadogradnji svilenih trepavica