Pevonia Botanica nega tela

Skype

Prijava za newsletterTROPSKA OAZA

Tropska oaza je kompletan tretman koji uključuje piling, savršeno kremasto pakovanje i posebnu masažu bogatim balzamom savršenog mirisa i hranljivosti
Papaja i ananas
Izvanredan tretman tela papajom i ananasom sadrži prirodne masnoće, kalcijum, visoku koncentraciju vitamina A, ekstrakt nara i druge sastojke protiv starenja. Istovremeno se efikasno bore protiv znakova starenja i posledica prekomernog sunčanja. Kolagenski polipeptidi vašu kožu zaglađuju i učvršćuju. Posle tretmana vaša koža biće obilno nahranjena i imaće vidljivo manje bora.
Mango i marakuja
Izvanredan tretman sa tropskim voćem, mango i marakuja, kožu učvršćuje, zaglađuje joj teksturu i poboljšava joj tonus. Ekstrakte manga i marakuje izvrsno dopunjuje kombinacija kiselina, kalijuma, kalcijuma i vitamina C. Kad kremasta smesa obmota vaše telo, naći ćete se u čudesnoj tropskoj oazi. Koža će biti osvežena, čvrsta i na izgled blistava.

Pevonia Botanica nega tela

DETOX & ANTISTRESS TRETMAN (PAKOVANJE BLATOM)

Hiljadugodišnje poznati lekoviti učinci crne magme opuštaju mišiće, ublažavaju bolove, podstiču prokrvljenost i uklanjaju stres. Toplo aromatično blato, koje stručni terapeut nanese na celo telo, bogato je prirodnim vitaminima i enzimima. Tretman blatom je preporučljiv naročito za sve sa hroničnim bolovima u mišićima, reumatičnim oboljenjima, sportskim povredama, pa i za one koji su vrlo iscrpljeni.

Pevonia Botanica nega tela

TROPSKO PAKOVANJE

Tretman za negu tela se sastoji iz tropskog pilinga i pakovanja tropske oaze.
Tropski piling koji sadrži soli i organske ekstrakte južnog voća (mango i marakuja), primenjuje se na telo i utiče na čišćenje kože i obnavljanje ćelija. Pored ovog pilinga u tretmanu se koristi i pakovanje koje je čist voćni ekstrakt manga i marakuje. Ovo tropsko pakovanje bogato je vitaminom C i drugim antiage sastojcima.
Pakovanje se nanosi na celo telo. Mirisi tropskog voća opuštaju sva čula i tokom tretmana stvaraju efekat tropske oaze.
Ovim tretmanom, koža se dubinski hrani i podmlađuje.
Efekat je mladalački izgled kože tela nakon tretmana.

Nega tela

Za više informacija o Pevonia tretmanima tela