Program za sportiste

Skype

Prijava za newsletterDEEP OSCILLATION® Evident SPORT

Brz oporavak posle treninga, sportskih povreda, oštećenja tkiva nastalih kao posledica preteranoog fizičkog napora. Ubrzanje procesa zarastanja posle hirurških intervencija kao i za bolove u mišićima, istegnuća, upale i otoke
Aparat DEEP OSCILLATION® Evident SPORT je specijalno dizajniran za profesionalnu primenu u centrima i klinikama za fizioterapiju i sportsku medicinu, kao i za specijalizovane centre za sportsku artroskopiju i hirurgiju.

Zdrav život

DEEP OSCILLATION®SPORT

Terapija aparatom DEEP OSCILLATION® SPORT je unikatan i patentiran metod.
Elektrostatički impulsi stvaraju prijatnu, biološki efektivnu oscilaciju na tretiranom tkivu, koristeći elektrostatičko privlačenje i otpuštanje. U poredjenju sa drugim oblicima fizioterapije, DEEP OSCILLATION® ima blag i dubok efekat u svim slojevima tkiva (koži, vezivnom tkivu, potkožnom masnom tkivu, mišićima, krvnim i limfnim sudovima).
Klinički dokazani fiziološki efekti aparata DEEP OSCILLATION®:
• Velika efikasnost kod smanjenja bola
• Efekat protiv upale
• Uspešno smanjenje edema (otoka)
• Ubrzanje procesa zarastanja rana
• Antifibrozni efekat
• Poboljšanje trofike, prehrane tkiva
• Smanjenje crvenila
• Detoksikacija
• Poboljšanje elastičnosti tkiva
Tretman traumatskih povreda i posledica preteranih treninga
Aparat DEEP OSCILLATION® deluje protiv upale i smanjuje otok i bol kod sportskih povreda i oštećenja nastalih usled preteranog fizičkog napora, direktno povećava pokretljivost ekstremiteta u predelima gde je nestao bol i tako omogucava brži oporavak organizma i povratak aktivnom režimu treninga.
Pre i post-operativna terapija
Korišćenjem aparata DEEP OSCILATION® može se mnogo brže nego tradicionalnim metodama lečenja ukloniti upala, crvenilo i otoci kaoiI hematomi. Zahvaljujući mogućnosti primene praktično odmah posle operacije (u akutnoj fazi), proces zarastanja se ubrzava, ožiljci su mnogo diskretniji, a lokalne upale i bolovi se značajno smanjuju.
Regeneracija posle treninga i stabilizacija
Zahvaljujući brzim efektima u opuštanju mišića i uklanjanju bola, a takođe po direktnom delovanju na mikrotraumu (bol u mišićima) DEEP OSCILLATION® je nezamenjljiv u regeneraciji posle treninga. U toku tretmana produkti raspada se značajno brže evakuišu. Ovo dovodi do poboljšanja i efikasnijeg snabdevanja ćelija mišića hranjljivim materijama i njihove brže regeneracije. Smanjenjem vremena regeneracije značajno se utiče na skraćenje vremena dostizanja pune fizičke forme

DEEP OSCILLATION
Zdrav život
zdrav život

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je intenzivna masaža namenjena muškarcima i ženama, sportistima i rekreativcima.
Sportska masaža ubrzava proces otklanjanja mlečne kiseline iz mišića, koja nastaje prilikom mišićnog rada. Time se omogućava brži oporavak mišića nakon intenzivnog fizičkog napora.
Sportska masaža se primenjuje kao:

  • brza priprema za fizički napor (pre takmičenja ili treninga)
  • masaža za brži i potpuniji oporavak nakon fizičke aktivnosti
  • masaža za poboljšanje fizickih kvaliteta (poboljšanje brzine, kordinacije, izdržljivosti, elastičnosti i snage).

Ukoliko spadate u grupu fizički- sportsko aktivne populacije, sportska masaža je bas za Vas.

Sprtska masaža

Za više informacija o tretmanima DEEP OSCILLATION aparatom