Thalgo nega tela

Skype

Prijava za newsletterTHALGO INDOCÉANE SPA RITUAL

Tretman koji će vas odvesti na putovanje kroz četiri luke sveta.
Putovanje počinje na Mediteranu, gde cete osetiti blagodeti mediteranskog pilinga. Spoj citrusa, smeđeg šećera, morske soli i esencijalnih ulja učiniće vašu kožu svilenkasto mekom.
Put nastavljamo ka Egiptu, gde vas čeka Kleopatrina kupka u mleku i sedefu. Ova kupka je izvor relaksacije, nakon koje koža ostaje baršunasta i sjajna.
Treći korak na vašem putovanju je Indija. Mesto na kome ćete osetiti potpunu relaksaciju uz indocean masažu.
Ritual masaže počinje oslobađanjem od stresa, nanošenjem Qi balsam-a na određena energetska područja. Miris pačulija, sandalovine i kedra dovešće vaš um i telo u potpunu ravnotežu.
Poslednji korak na indocean putovanju vodi vas u Kinu. Pakovanje od pirinča i pirinčanog mleka dodatno hrani kožu, ostavljajući svilenkasti omotač koji sprečava dehidrataciju. Blagi miris pojačava snagu tretmana i upotpunjuje ga.
Ovaj iznenadjujući ritual otkriva nov način opuštanja.
Krenite na najlepše krstarenje, gde se mirisi i boje mešaju a lepota je zagarantovana.

*ritual se može skratiti za putovanje u Egipat, tj. biti bez Kleopatrine kupke

Thalgo Indocéane Spa Ritual

POLYNESIA TRETMAN TELA

Egzotičan spa ritual inspirisan najlepšim ostrvima Polinezije.
Zatvorite oči i uronite u srce Pacifika. Egzotičan piling sa vanilom, belim peskom sa Bora Bore, morskom soli i kokosom preneće vas direktno na plažu.
Nakon pilinga uranjate u kupku inspirisanu kristalno plavim vodama lagune.
Ovako pripremljena koža spremna je za Mahana ulje i specificnu Lomi-Lomi masazu, koja će opustiti mišiće i hidrirati kožu.
Završni deo rituala se sastoji u nanošenju suvog, svetlucavog ulja. Ulje daje koži preplanulu boju, a zbog monoi alge koju sadrži deluje i antistresno.
Uzivajte u lepotama Polinezije i u Beogradu.

Za više informacija o Thalgo tretmanima za negu tela