Zaštitno lice

Milica Jevtić
Milica Jevtić

Milica Jevtić je postala zaštitno lice Estetskog Centra Crno-Beli Svet početkom 2015. godine. Naše energije i pogledi na negu lepote i zdravlja lica i tela su se poklopili i iz takve sinergije izrasta i cveta predivan odnos i uzajamna sreća.
Milica je i lepo lice sa naše “naslovne strane”, obrazovana i svestrana ličnost, predivan saradnik, šminker, edukator, savetnik i glumica. Njene radionice u našem Centru su veoma posećene i klijenti koji završe njenu edukaciju uspešno primenjuju i privatno i u radu sva znanja i veštine koje ona nesebično prenosi. Takodje, klijentkinje koji odluče da svoje lice i lepotu stave u Milicine ruke, uvek mogu da rezervišu termin za šminkanje.
Sve o Milici Jevtić možete saznati na njenom sajtu www.milicajevtic.com, a deo priče o njoj iz pera Žane Poliakov možete procitati u nastavku:

“Svi kreativni ljudi imaju alter ego i imaju nekoliko paralelnih zanimanja. Milica je i Mademoiselle Rouge, vešta sa četkicama, talentovana glumica i odličan predavač. Studirala je istoriju. Zna reiki. Drži i časove yoge.
Milica zna da je uslov za dobar make up dobra nega i isto tako da je radoznalost tajni lek za mladost, onaj o kome vam niko ne govori, ali ona hoće.
Novinarka Radmila Jovović je za nju napisala: “Ova dobra vila koju prijatelji nazivaju Amelie Poulain jer voli da pomaže drugima, da ih spaja i povezuje nastoji da život živi punim plućima. Naučila je da živi danas, ne troši novac na krpice, kupuje knjige, sredstva za negu kože i kose i udobne cipele da bi bez žuljeva mogla da stigne svuda gde se uputila. “Ona je jedna od onih što neprestano uči i što je svake godine sve lepša i lepša jer nju kroz život vode ljubav i strast a ne stres. Ona je pravi primer onoga što govori, zato joj i pristaje naziv beauty coach. Kad otkrije nešto novo, toliko želi da sa svima nama podeli i kad priča okice joj sijaju tako da u njima možemo da prepoznamo zvezdanu prašinu iz koje je nastala. Sigurna sam da smo sišle sa istih zvezda”

Milica Jevtić
Milica Jevtić